"Yetişkin işçilerin mesleki eğitime katılımı, 25 ila 64 yaş arası her yaşta Avrupa ortalamasından on yüzde on puan daha düşüktür. Kültürel bir sıçrama
Selam çözüm arayanlar
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @abastard
Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
- 1. Woke Kültürü: Kimlik politikalarının bir uzantısı olarak, belirli sosyal ve kültürel kimlik gruplarının hak ve eşitlik mücadelesini teşvik eder. Bu kültür, bireylerin maruz kaldığı ayrımcılığı görünür kılmayı ve eşitlik, adalet gibi temel haklar için toplu bir mücadele sergilemeyi amaçlar
- Roma şehrinin kültürü , tarih boyunca sanat, mimari, edebiyat, hukuk, dil, müzik ve felsefe gibi alanlarda büyük bir etki yaratmıştır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin
Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım
Sevval' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @abastard Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Woke
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum
Umut' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @abastard Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine
Ben buna katılmıyorum @Umut, özellikle son nokta bana ters geldi
Ceren' Alıntı:
Selam katılımcılar @abastard okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın
Burada sana %100 katılamam @Ceren, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var