De Luca (ProfessionItaliane), 'Bugün Palazzo Chigi'de ilk kez sipariş, tarihi tarih'

abastard

New member
“Bugün tarihi bir tarih, çünkü Emirler Palazzo Chigi'ye ilk kez çağrılıyor. Bu sadece resmi bir işaret değil, aynı zamanda hükümetin düzenlenmiş mesleklerin temelini oluşturan kuralları, son reformdan 12 yıl sonra, modernize etme isteğini gösteren önemli bir işaret. Disiplin kurullarından sürekli eğitime, STP rejiminden Etik Kurallarına, adil ücretlendirmeye ve stajlara kadar: Gözetim Bakanlıklarımıza defalarca bildirdiğimiz gibi, hepsi yeniden değerlendirilmeyi hak eden alanlar”. Dolayısıyla, Adnkronos/Labitalia ile birlikte, Ulusal Emek Danışmanları Emri Konseyi başkanı Rosario De Luca, Hükümet merkezindeki toplantıda hazır bulundu ve ayrıca 28 mevcut mesleki Emrin 24'ünü bir araya getiren Dernek olan ProfessionItaliane'i temsil etti.

“Özellikle adil tazminat konusuna ilişkin olarak, tüm serbest meslek sahiplerinin ve profesyonellerin 49/2023 sayılı Kanuna uygun yeterli ücretlerden yararlanabilmeleri ve bu kanunun daha küçük şirketlere de uygulanmasının genişletilmesi için tazminat belirleme mekanizmalarına ilişkin hususların analiz edilmesinin gerekliliğini vurguladık” diye vurguladı.

“Adil tazminat, Başbakan Giorgia Meloni'nin ilk imzasını taşıyan bir yasayla getirilen hukuk medeniyetinin bir ilkesidir. Ayrıca, vatandaşların haklarını daha kolay kullanabilmeleri için yararlı olan yardımcı işlevlerle çalışmak üzere tam olarak hazır olduğumuzu yineledik. ProfessionItaliane olarak, daha ileri bir tartışmanın temellerini atmak üzere Yürütme'ye sunacağımız ortak bir belge taslağı hazırlayacağız” diye sonlandırıyor.