Forum yetenek kazanımı, modern işe alımın ‘aday merkezli’

abastard

New member
Yetenek Edinme Forumunun üçüncüsü bugün, dijital işe alım ve işveren markalaşmasına adanmış İtalyan iletişim randevusu olarak gerçekleşti. Roma’daki ‘Community House’ TV stüdyolarında Konuşmacıların ve konukların katılımıyla ve Comunicazioneitaliana.tv’ye bağlı sayısal olarak daha büyük bir izleyici kitlesiyle hibrit modda gerçekleşen etkinlik, İtalyan İK sahnesinin önde gelen temsilcilerini gördü, hem kurumsal tarafta hem de B2B hizmetleri tarafında, yetenek cazibesi evreniyle ilgili en son haberleri tartışmak için.

Deneyimlerin ve bakış açılarının çeşitliliğine rağmen, gün boyunca gerçekleştirilen sayısız oturumdan bazı ortak kanaatler ortaya çıktı. Bunlar arasında, günümüz işe alımının ‘aday merkezli’ doğası, dijitalin ancak yeterli bir organizasyon kültürü tarafından desteklendiği takdirde işe alım zorluklarının üstesinden gelmede etkili olduğu fikri, doğru adayları çekmede sosyal sorumlulukla ilgili girişimlerin önemi yer alıyor. Bu noktalar etrafında pek çok olumlu girişim ve en iyi uygulama var, şirketlerin işveren markası açısından detaylandırdığı birçok anlatı var.

Çok sayıda Talk Show ve Phygital Speech boyunca sunulan karşılaştırma, şirketlerin yetenekleri çekme açısından giderek daha fazla zorlandığını ve giderek daha fazla iş arayanın pes etmeye istekli olduğunu gören bir çağda artık her zamankinden daha gerekli. yalnızca iş teklifleri, ancak çoğu zaman işin kendisi, eğer bu kişinin en derin yaşam ihtiyaçlarını ve değerlerini karşılamıyorsa.


Adnkronos’un Ana Medya İş Ortağı olarak katıldığı etkinlik, içerik açısından İK hizmetleri dünyasındaki önemli oyuncuların İş Ortağı olarak katılımından faydalandı: intelligentconnect, katılanlar/eğitim verilenler, ncore İK ve iş için ajans kaynakları.

Etkinliği canlı takip edemeyenler ise çok yakında Comunicazioneitaliana.TV üzerinden oturumları dinleyebilecek.

İşveren markası forumu, yine Comunicazione Italiana’nın organizasyonuyla, Yetenek Edinme Forumu’nda ele alınan konulara çok yakın konularda, işe alım dünyasının zorluklarını keşfetmek için daha ileri ve önemli bir fırsat olan Milano’da 27 Nisan’da yapılacak.