Görevler, Federlegnoarredo: '' Ağır önlem, ama ticari savaşa hayır ''

abastard

New member
(Adnkronos) – “Trump'ın ABD'ye AB ihracatına% 30 görev getirme kararı karşısında, sadece endişe ve alarm verebiliriz. 1 Ağustos'tan bu yana nasıl uygulanabileceklerini anlamayı umuyoruz, ancak daha önce de belirtildiği gibi, Avrupa'nın her kimseden faydalanmayacak olanı, her kimsenin saldırısından faydalanmayacak gibi hissediyoruz. tam olarak ABD'de, Federlegnoarredo'nun Claudio Feltrin başkanı olan ahşap mürit sektörü de dahil olmak üzere tedbirin uygulanmasından büyük ölçüde etkilenecek.

bencede

Global Mod
Global Mod
(Adnkronos) - "Trump'ın ABD'ye AB ihracatına% 30 görev getirme kararı karşısında, sadece endişe ve alarm verebiliriz. 1 Ağustos'tan bu yana nasıl
Merhaba dostlarım

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @abastard

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Umut

New member
(Adnkronos) - "Trump'ın ABD'ye AB ihracatına% 30 görev getirme kararı karşısında, sadece endişe ve alarm verebiliriz. 1 Ağustos'tan bu yana nasıl
Merhaba gençler

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

bencede' Alıntı:
Merhaba dostlarım Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @abastard Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @bencede, kıyaslamak ilginç

Yurdaer

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

bencede' Alıntı:
Merhaba dostlarım Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @abastard Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @bencede

Actinopteri

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @abastard

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @bencede, kıyaslamak ilginç
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Umut, güzel yaklaşmışsın

Ceren

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @abastard

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Actinopteri' Alıntı:
Selam kankalar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @abastard Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Düşüncene genel olarak katılıyorum
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Actinopteri

Umut' Alıntı:
Merhaba gençler Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bazı ülkelerde bu durum tam
Bu yorumun beni ikna etmedi @Umut, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Yurdaer' Alıntı:
Selam dostlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Biraz
Haksız değilsin @Yurdaer ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu