NYC & Company Yeniden Markalaşmayı Duyurdu, New York Şehri Turizm + Kongreleri Oldu

abastard

New member
Bugün New York’ta düzenlenen yıllık toplantıda, başkan ve CEO Fred Dixon, New York şehrinin resmi organizasyonu Destinasyon Pazarlama ve Kongre ve Ziyaretçi Bürosu’nun yeni adını ve yeni marka kimliğini duyurdu. New York Şehri Turizmi + Kongreleri. Dünyanın her yerinden gezginlere adanmış yeniden markalaşma, yeni bir marka stratejisi ve yeni bir logo, yeni renkler, yazı tipleri, sanatsal yön ve grafik öğeleri içeren bir görsel kimlik sistemini içeriyor.

Yeni isim ve yeni ve kesin marka kimliği, 8,5 milyon New Yorklu’nun şehre, şehrin güzelliklerine ve beş ilçede keşfedileceklere ilişkin görüşlerini paylaştığı #WhatsgoodNyc sosyal kampanyasıyla birlikte başlatıldı. Yeni marka gücünü bir yandan New Yorkluların coşkulu ve özgün hikayelerinden alırken, diğer yandan gezginlerin özgün deneyimler yaşama arzusunu yansıtıyor. Buna ek olarak, gezginleri ve yerel halkı New York’un sunduğu her şeyi keşfetmeye teşvik etmek için çok kanallı kampanya aracılığıyla içgörüler ve tavsiyelerin yanı sıra etkinlikler ve geziler paylaşılacak.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, “Geçen yıl beş ilçeye 56 milyondan fazla ziyaretçi getiren ve yerel ekonomimize on milyarlarca dolar kazandıran New York City geri döndü” dedi. “New York City Tourism + Conventions’ın yeniden markalaşması, şehrimizin enerjisini ve ruhunu yansıtıyor ve herkesin dünyanın en harika şehrini ziyaret etmek için daha iyi bir zaman olmadığını bilmesini sağlayacak. Ben beş ilçenin belediye başkanıyım ve dört gözle bekliyorum.” Bu yıl Big Apple genelinde ziyaretçileri ağırlamak için.”


New York City Tourism + Conventions başkanı ve CEO’su Fred Dixon, “Yeni adımızın ve marka kimliğimizin tanıtımı, organizasyonumuz için önemli bir andır” dedi. “Yeni markamız, New York Şehri’nin özünü yakalıyor: Gezgini zenginleştiren ve New Yorklulara fayda sağlayan benzersiz ve otantik deneyimler sunan, sürekli genişleyen bir yer. Bu değişiklik, şehrin yaklaşık 65 milyar $ değerindeki turizm ekonomisini yönlendirmeye devam etmek için stratejik olarak konumlanmamıza yardımcı oluyor. Ayrıca, dünyanın en büyük destinasyonlarından birinin resmi turizm organizasyonu olarak amacımızı ve misyonumuzu daha da netleştirmemizi sağlar. New York’a olan bağlılığımız hiç bu kadar büyük olmamıştı” diye ekledi.

“Markanın evrimi ve organizasyonun New York City’de turizme devam eden taahhüdü bizi heyecanlandırıyor. Bu yeni marka kimliğinin oluşturulması onlarca kurum ve kişi tarafından desteklenmiştir. New York City Tourism + Conventions Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Yardımcısı Charles Flateman, “Yerel işletmeleri, ziyaretçileri ve sakinleri birbirine bağlamaya devam etmek ve turizmin faydalarını beş ilçenin tamamına yaymak için tüm ortaklarımız ve paydaşlarımızla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz” dedi. Shubert Organizasyonu.

Yaratıcı stüdyo Global tasarım danışmanlığı 2×4, turizm organizasyonunun hedefini açıkça temsil edebilecek bir isim belirleyen yeni isim ve marka stratejisinin tanımlanmasına yönelik karmaşık süreçte işbirliği yaptı: New York turizm ekonomisi City’yi desteklemek ve gezginlere eşit daha zengin ve daha otantik bir deneyim. New York City Tourism + Conventions’ın yapısı, misyonu ve küresel ağı, NYC & Company’den farklı değildir.


New York City Tourism + Conventions Pazarlama Direktörü Nancy Mammana, “Kuruluşumuz, şehirlerini seven ve yeni markanın dünyanın her yerinden gezginlerin ilgisini çekecek şekilde şekillenmesine büyük katkı sağlayan New Yorklulardan oluşuyor” dedi. “Yeni bir web sitesi (nyctourism.com), sosyal kanallar ve medya varlıklarını içeren yeni stratejik yönümüz, gelecekteki pazarlama kampanyalarını, içeriği ve ortaklıkları yönlendirecek. Bu heyecan verici yenilikler sayesinde, niyetimiz, New York şehrinin iş ve tatil amaçlı seyahatler için birinci sınıf bir destinasyon olarak kalmasını sağlamak için gezginler, ortaklar ve paydaşlar için daha fazla katılım ve değer yaratmaktır” dedi.

“Yeni görsel kimlik, New York City’nin kentsel dokusunu, hem yerel halkın hem de turistlerin benzer ritmini ve enerjisini yansıtacak şekilde oluşturuldu. 2×4’teki yaratıcı ortaklarımızla iş birliği içinde, New York City’yi derinlemesine temsil eden bir dizi görsel varlık yarattık. : dünyanın her yerinden insanları çeken ve ağırlayan bir kültüre sahip benzersiz, çeşitli bir yer. Bu yeniden markalaşma, beş ilçedeki deneyimlerin canlılığını ve bolluğunu vurgulamayı amaçlıyor,” dedi Co-Lead Başkan Yardımcısı Elan Cole, Yaratıcı/New York Şehri Turizmi + Kongre İçeriği.

Markanın görsel kimliği, şehrin ikonik doğasına atıfta bulunarak doğrudan şehirden ilham alıyor. Yeni logonun, binaların dikeyliği ile sinerji içinde yol sisteminin kesişimlerini anımsatan düzensiz geometrileri ve kesişimleri ile arka plandaki ızgara motifleri kontrast, genişleme ve daralma ile oynayarak yapının dinamizmini yansıtıyor. şehir ve enerjisi. İkincil renk paleti – Teşekkür Kırmızısı, Tuğla Kırmızısı, Feribot Turuncusu, Lox Pembesi, Taksi Sarısı, Rockaway Kumu, Metro Yeşili, Özgürlük Yeşili, Kahve Fincanı Mavisi ve Skyline Mavisi – bazı New York ikonlarından ve çağrışımlarından esinlenmiştir ve daha da genişletilecektir. gelecekte. Yeniden markalama hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edin: www.nyctourism.com/rebrand. Yeni sosyal profiller @nyctourism ve @nyctourismnews yakında Twitter, Instagram, Facebook ve LinkedIn’de #WhatsGoodNYC hashtag’iyle birlikte kullanıma sunulacak.