Velux Group, Raffaella Berardo Güney-Batı Bölgesi Başkan Yardımcısı

abastard

New member
1 Haziran 2025'ten itibaren Raffaella Berardo, Grubun İcra Komitesine de girerek Güney Batı Bölgesi Genel Müdür Yardımcısı rolüyle Velux Grubuna gelecek. Belçika CEO'su ve Lüksemburg gibi bir görevden gelen, hem B2B hem de B2C bağlamlarında pazarlama, satış ve genel yönetim sektörlerinde önemli roller üstlenen çokuluslu şirketlerde neredeyse 30 yıllık deneyim getiriyor.

Önceki görevinde Raffaella Berardo, net bir stratejik vizyonun uygulanması, operasyonel optimizasyonu ve yenilikçi ve işbirlikçi bir şirket kültürünün tanıtımı yoluyla balın önde gelen bir pazara, son derece karlı ve ödül kazanan pazara dönüşmesini başarıyla yönlendirdi.

Raffaella Berardo, “Yenilikçi ürünler aracılığıyla insanların yaşamlarına doğal ışık ve temiz hava getirmeyi taahhüt eden Velux Values'dan derinden ilham alıyorum. “Değer teklifini daha da güçlendirmek için büyük bir potansiyel görüyorum. Sürdürülebilirlik taahhüdüne devam edin ve aynı zamanda büyümeyi teşvik etmek için: Bu, yenilikçi uygulamalar ve müşteri odaklı ortaklıklar sayesinde yeni kategorilerde genişlemek anlamına geliyor. Ayrıca, Velux operası olduğu farklı pazarlardaki yeni fırsatları belirlemeye çalışacağız”.

Velux Group CEO'su Lars Petersson, “Baldan gelen, örgüt kültürünün dönüşümünde ve önemli ticari sonuçlara ulaşmada büyük bir yetkinliğe sahip olan Raffaella, değerlerimizle mükemmel bir şekilde uyumlu olduğuna inanıyorum.” “Sağlam bir ticari deneyim ve bir bölgeye karlı bir şekilde rehberlik etme yeteneği ile ana amacı, güney-batı bölgesini grup için stratejik büyümeye ve güçlendirmek, yeni fikirler, perspektifler ve liderlik becerileri getirmeye devam etmek olacaktır”.

Raffaella Berardo, Belçika, Fransa, İtalya, Hollanda, Portekiz ve İspanya'yı içeren Güney Batı Velux bölgesine rehberlik edecek. Beş yıllık mükemmel sonuçlardan sonra ödevden ayrılan André Dot'a olur.

80 yılı aşkın bir süredir, Velux çatı pencereleri daha iyi yaşam ortamları yaratmak için dünyanın dört bir yanındaki evlere doğal ışık ve temiz hava getirdi. Çatılar ve modüler pencereler, iç perdeler, perdeler, panjurlar ve silindir panjurlarının yanı sıra akıllı ev otomasyon cihazları için pencereler içeren bir dizi ürün sunuyoruz. Ürünlerimiz, bir çatı altında yaşayan, çalışan, eğitim gören ve oynayanlar için parlak, sağlıklı ve enerjik olarak verimli ortamlar yaratmaya katkıda bulunur. Dünya çapında 37 ülkede ve yaklaşık 12.000 çalışanda ticari ofisler ve üretim alanları ile küresel olarak çalışıyoruz. Velux grubu, Villum Vakfı'nın sahip olduğu ve Kann Rasmussen ailesine ait bir limited şirket olan VKR Holding A/S'ye aittir. 2024'te Velux Group toplam 2,96 milyar avro ciro, VKR 3,87 milyar avro var. Aynı yıl, Villum Vakfı ve Velux Vakfı, 169 milyon avro hayır kurumuna bağışta bulundu.