“Vergi reformu iyi bir başlangıç, indirim ve kesintilerin iyi bir incelemesi”

abastard

New member
“Vergi reformu hakkındaki yargımız kesinlikle olumlu, bunun iyi bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Biz aslında kişisel gelir vergisi dilimlerinin düşürülmesinden ve hem işçi hem de serbest meslek için kesinti ve kesintilerin revize edilmesinden yanayız. Gerçek kişiler için daha kolay bir vergilendirme sistemine ulaşmayı mümkün kılabilecek ve tüketim için teşviklere ve harcamalarda bir toparlanmaya yol açabilecek bir seçim, ikincisi”. Böylece, Ungdcec başkanı Matteo De Lise, Adnkronos/Labitalia ile birlikte , Ulusal Genç Yeminli Mali Müşavirler ve Muhasebe Uzmanları Birliği, hükümet tarafından geliştirilen vergi reformu hakkında.

“Biz iyi değerlendiriyoruz – De Lise açıklıyor – ayrıca bazı mal ve hizmet türleri için verginin hariç tutulmasını ve ayrıca sepet çeşitliliği açısından daha fazla basitleştirmeyi ve dolayısıyla indirimi sağlayan KDV’nin revizyonunu iyi değerlendiriyoruz. oranların sayısı Ayrıca, IRES’in düşürülmesi tüketim için bir teşviktir: vergi yükünün düşürülmesiyle yatırımlara ve işe alımlara yapılan müdahalelerin ödüllendirilmesi girişimciler için kesinlikle olumludur. Ayrıca IRAP’ın kademeli olarak iptal edilmesinin doğru olduğuna inanıyoruz: an itibariyle zararına kapatanlar tarafından da ödeniyor ve bu nedenle girişimci için anlaşılması zor” diye ekliyor.

İşletmeler için alacaklılarla yapılan düzenleme konusunda De Lise, “tahsilat konusunda daha fazla kesinlik sağlamak doğru bir çözüm olabilir. Genç Muhasebeciler Birliği’nin yaklaşık bir yıl önce yaptığı ‘vergi paktı’ önerisine benziyor.

“Son olarak, Verginin %120 ila 200’ü arasında ceza ve faiz öngören Gelir Toplama Kurumu’nun geri alma maliyetleri revizyonunun da doğru olduğuna inanıyoruz. Ve son yönden de memnunuz, bağlantılı olan rasyonalizasyon maliyesine, ”diye bitiriyor.